Kijött egy rakás új Skywalker kora-trailer, lassan nem marad jelenet, amit ne láttunk volna a filmből!

A legfrissebb szpotokban Poe vezeti a Millennium Falcont, Rey kezében pedig egy furcsa fegyver villan... Vigyázat, spoilerveszély!

V I G Y Á Z A T , S P O I L E R V E S Z É L Y ! ! !

Az elmúlt pár napban szinte 24 óránként jöttek ki az újabb és újabb félperces kedvcsinálók a december 19-én mozikba kerülő Skywalker korához. Az első ilyen a sorban a Hold On címet viseli, és egy vadonatúj jelenetben Rey egy Jedi elmetrükköt alkalmaz két rohamosztagoson.

A december 3-án debütált Adventure című spotban Poe többször is vezet valami űrjárgányt. Az egyik ezek közül szinte biztos, hogy a Millennium Falcon, mert a jellegzetes ablak és a kéken villogó műszerfal már a korábbi filmekben is látszódott.

Nem beszélve arról, hogy Csubi ül a másodpilóta székében:

A legérdekesebb (és legspoileresebb!) a harmadik, Sith Dagger címen futó tévészpot, amiben Rey a címbéli tőrt fogja a kezében. A kiszivárgott forgatókönyvre alapozott rajongói teóriák szerint ez az ősi, gonosz ereklye tartalmazza azt a mágikus térképet, ami elvezeti majd hőseinket a feltámadt Palpatine császár titkos rejtekhelyére, a galaxis peremén túlra. Csakhogy a tőrön lévő jelek olyan nyelven íródtak, amelyet még a többmillió nyelven beszélő C-3PO sem tud lefordítani – illetve le tuná, csak nem engedi meg neki az alapprogramja... Állítólag ezt úgy oldják meg Rey-ék, hogy resetelik az aranyszínű protokolldroid memóriáját, amivel szegény C-3PO elveszíti a személyiségét, de legalább meg tudja fejteni a jeleket (és emiatt a jellemváltozás miatt van piros fényben izzó szeme az eddig kiszivárgott jelenetek egy részében).

Akármi is az igazság, még két hetet kell várnunk rá, hogy megtudjuk! (via Movieweb)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu