Kijött egy tonnányi ütős jelenetfotó a Predátor 4-hez

Atomdurván fog kinézni az új raszta űrvadász és az ellenfele, a génmanipulált Ragadozó is!

Pompás új jelenetfotók jöttek ki az elátkozott forgatási körülmények között készülő Predator 4-hez, ami hosszas tologatások után végül idén szeptemberben fog mozikba kerülni (idehaza Predator - A ragadozó címmel). Íme:

Sajnos az még mindig nem derült ki, hogy a legutóbbi, júliusi pótforgatást amiatt kellett-e elrendelni, mert hatalmas bajban van a produkció, vagy azért, mert a szívműtétből nemrég felgyógyult Schwarzenegger csak akkor ért rá a lábadozás és a Terminator 6 budapesti forgatása között.

Shane Black és Fred Dekker egy igazi, régi vágású akció-scifit álmodtak meg, sok lövöldözéssel és cinikus humorral, amivel zárójelbe tennék a korábbi AVP-filmeket, sőt az Antal Nimród-féle Predátor 3-at is!

Az új Predátorban benne lesz Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Thomas Jane, Augusto Aguilera,  Yvonne Strahovski, Keegan-Michael Key, a Trónok harca Theonját alakító Alfie Allen, valamint Edward James Olmos, aki annak idején magyarul káromkodott a Blade Runnerben.

Íme a film hivatalos tartalomismertetője:

A vadászat folytatódik! A külső űr tartományaitól a takaros utcás kertvárosig sehol, senki sincs biztonságban: az univerzum legerősebb, legravaszabb és leghalálosabb vadászai más fajok DNS-ével tökéletesítették magukat! Miután egy kisfiú véletlenül visszacsalogatja a Predátorokat a Földre, egyedül egy cinikus exkatonákból álló kommandós csapat és egy elkeseredett tanár képes megakadályozni az emberiség teljes pusztulását!

(via Geektyrant & AVPGalaxy)