Kimarad az egyik fontos szereplő a Kingsman 3-ból

Töki, azaz Taron Egerton nélkül folytatódik a vicces kémsztori. Ralph Fiennes lesz az új főhős?

A harmadik Kingsman-mozifilmben már nem lesz benne a Tökit alakító Taron Egerton. Nincs semmi sértődés vagy anyagi vita a háttérben, a 28 éves sztár és a rendező, Matthew Vaughn nagyon is jóban vannak (nemrég találkoztak is munka ügyben). Egyszerűen csak arról van szó, hogy a 2019 novemberében mozikba kerülő, Kingsman: The Great Game munkacímen futó harmadik rész a tervek szerint nem egy közvetlen folytatás lesz, hanem egy előzményfilm, és azt mutatja majd be, hogyan épül ki az elegáns brit úriemberekből álló kémhálózat az 1900-as évek elején. Természetesen itt is lesz majd egy tejfelesszájú újonc, akit a pletykák szerint Ralph Fiennes fog tanítómesterként a szárnyai alá venni, és ha minden igaz, együtt fogják végigharcolni az első világháborút.

Taron Egerton a Yahoo UK-nak adott interjújában beszélt először arról, hogy nem lesz benne a Kingsman 3-ban:

Nem tudom, mennyire publikus téma ez, de azt hiszem, elmondhatom: nem leszek benne a következő Kingsman-filmben. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem fogok szerepelni soha többé, semmilyen Kingsman-filmben. Pont néhány nappal ezelőtt találkoztam Matthew-val, fogunk még együtt dolgozni. Most csak annyi történt, hogy ennek a világnak a következő nagy kalandjában engem nem fognak látni.

A fentiek nagyjából tehát azt jelentik, hogy Matthew Vaughn az igazi Kingsman 3-at is leforgatja majd valamikor Egertonnal. Sőt, egy egész univerzumot fog építeni a szuperhősös bockbusterek mintájára: jön egy Kingsman tévésorozat, valamint egy Statesman nevű spin off is, amiben a brit szuperkémek amerikai testvérszervezetéről tudhatunk majd meg még többet. (via Collider)