Kiszivárgott a Star Wars 8 címe!

A Disney állítólag akkor bukott le vele, amikor az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál bejegyeztette az akciófigura bizniszhez.

Star Wars: Forces of Destiny lesz a Csillagok háborúja 8 hivatalos címe - írja a Movieweb. Az AVS Forumon ugyanis egy olyan hír kering, amely szerint a Disney akkor buktatta le saját magát, amikor az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál ezt a címet jegyeztette be a sok-sok Star Wars póló, plakát, űrhajómakett, akciófigura, falióra, tolltartó, tányér és egyéb merchandise termék hivatalos brandjének.

Korábban egyébként a Tale Of The Jedi Temple és a The Order Of The Dark Side alcímek keringtek a rajongói fórumokon. Akármi is lesz a cím, az már biztos, hogy a nyolcadik rész 2017. december 15-én kerül majd a mozikba, és visszatér benne Mark Hamill és Carrie Fisher mellett Daisy Ridley, John Boyega és Oscar Isaac is, új szereplőként pedig Benicio Del Toro és Laura Dern is csatlakozik a csapathoz.

A sztoriról egyelőre csak annyit lehet tudni, amennyi a Skellig Michael-szigetekről és Horvátországból az ottani forgatások idején kiszivárgott: Luke a sziklaszigeten elkezdi Reyt tanítani a fénykardvívásra, de valószínűleg rajtuk ütnek Ren lovagjai, és menekülniük kell, valamint lesz egy újabb bolygó, egyszerre középkorias és futurisztikus zsibvásárral, ahol nyaktörő üldözési jeleneteket láthatunk majd.

Arról, hogy kik Rey szülei, kicsoda Snoke fővezér és miért állt át Ben Solo a sötét odlalra, egyelőre semmit sem tudunk, de remélhetőleg ezekre a kérdésekre is választ kapunk majd a Star Wars 8-ban.