Kórházba került Zac Efron

Az incidens Pápua Új-Guineában történt, egy forgatáson. Szerencsére hamar megoldódott, és a színész a karácsonyt már a családjával töltötte. Nézd meg az erről szóló Twitter bejegyzését!

Habár a színészt mentő szállította egy ausztrál kórházba a múlt héten, hamar rendbe jöhetett, mert vasárnap már maga posztolt az esetről a Twitteren, ahova egy képet is kirakott. „Hálásan köszönöm mindenkinek, aki segített.

Lebetegedtem Pápua Új-Guineában, de hamar visszatértem, és befejeztem a csodálatos három hetet, amit itt töltöttem.

Az ünnepeket már a barátaimmal és a családommal töltöttem (Los Angelesben – a szerk.). Köszönöm a szeretetet és az aggódást, találkozunk 2020-ban!” – írta Zac Efron egy őt és egy csapat helyi gyereket ábrázoló kedves fotó fölé.

Efront egy közelebbről meg nem nevezett bakteriális fertőzés miatt kellett sürgősséggel kórházba szállítani. A sztár egyébként azért tartózkodott Pápua Új-Guineában, mert ott forgatta a Killing Zac Efron című reality kaland show-t a jövő áprilisban induló mobilos streamelős szolgáltatás, a Quibi számára.

A tévésorozat – amelynek Efron nemcsak a sztárja, de egyik executive producere is – magáról a színészről szól, akit a legsűrűbb dzsungel mélyére vetnek egy távoli, elzárt szigeten, hogy ott „megkísérelje felvésni a nevét a felfedezők és kalandorok történelmének lapjaira”. A dolog a jelek szerint kicsit túl jól sült el, és a sztár egy ideig elérhetetlenné is vált a stáb számára, mielőtt megbetegedett.

Efront Pápua Új-Guineáról az ausztráliai, brisbane-i St. Andrews War Memorial Hospital nevű kórházba szállították, ahol egy pár napig kezelték az orvosok. A Twitteren közzétett kép tanúsága szerint a színészt nem viselte meg az incidens, hiszen tele szájjal mosolyog új barátai gyűrűjében. A Killing Zac Efron című sorozatról egyébként itt írtunk részletesebben korábban.


(via The Wrap)