Küszöbön a Dredd 2, de nem a Stallone-féle verzió

A fiúk című sorozat egyik szereplője húzná fel ismét a brutális bíró sisakját.

Épp a napokban írtunk róla, hogy Sylvester Stallone mennyire elégedetlen 1995-ös filmjével, a Dredd bíróval. A színész szerint ez élete legrosszabb filmje, pedig a koncepció jó volt, a végeredmény mégis kudarcba fulladt. Ráadásul, mivel ő volt a produkcióban a húzónév, neki kellett elvinni a balhét.


A film alapjául szolgáló képregényből 2012-ben is készült egy adaptáció Dredd címmel, ami viszont igencsak népszerű lett a rajongók körében. Nem csoda, hogy valószínűleg elkészül hozzá a folytatás.

Dredd szerepében ismét Karl Urbant láthatjuk majd, aki mostanság az Amazon Prime sorozatában, A fiúkban Billy Butchert alakítja. Urban már egy ideje pedzegeti, hogy örömmel visszatérne Dredd bíró szerepében, és ez most minden bizonnyal meg is fog történni. Sőt, talán az sincs kizárva, hogy a második részben láthatjuk Dredd legnagyobb ellenfelét, a Halál Bírót. 


A Dredd 2 forgatásáról még nincs hír, valószínűleg jövőre kezdenek neki, miután Urban befejezte A fiúk 4. szezonját. Ha így történik, akkor leghamarabb 2024 vagy ‘25-ben kerülhet a mozikba.

(via Giant Freakin Robot)