Lady Gaga végre megszólalt a Bradley Cooperrel való állítólagos románcával kapcsolatban

„Túl hihetően duetteztek az Oscar-gálán, tuti, hogy tényleg szerelmesek.” Az énekesnő most csattanós választ adott.

Az egyik legvirálisabb Oscar-tartalom idén az volt, amikor a díjátadón Lady Gaga és a Csillag születik másik főszereplője, egyúttal rendezője, Bradley Cooper előadták a film csodálatos betétdalát, a Shallow-t. A szóban forgó dallal Gaga egyrészt megnyerte az Oscart a legjobb betétdal kategóriában, másrészt az élő előadás olyan hitelesen sikerült, hogy a közösségi médiában azonnal elterjedt: biztos azért, mert van valami köztük.

Az énekesnő pedig szerda este beugrott a Jimmy Kimmel Live!-ba, hogy tisztázza a helyzetet. „Néztük otthon a közvetítést, és azon gondolkodtunk, mi lehet ezek között.

És ez a kémia Bradley-vel okozott bizonyos ellentmondásokat.

Bár azt hiszem, ezt bóknak kell felfogni, hogy az emberek elkezdték mondogatni, hogy »ó igen, biztos szerelmesek«” – mondta a talkshow házigazdája.

Gaga erre némi szemforgatás után a következőket válaszolta: „Először is kezdjük azzal, hogy a közösségi média az internet vécécsészéje, és amilyen hatással a popkultúrára van, az egyszerűen beláthatatlan.

És ha az emberek szerelmet láttak, az azért van, mert – meglepetés! – azt akartuk, hogy ezt lássák.

Ez egy szerelmes dal, a film pedig egy szerelmi történet.”

A sztár azt is elmesélte, hogy az Oscaron látott produkciót Cooper ugyanúgy megrendezte, mint a filmet, és mindketten nagyon fontosnak tartották, hogy végig érzékelhető legyen a szoros kapcsolat kettejük között. „De Tony Bennettet (többszörös Grammy-díjas, jelenleg 92 éves amerikai dzsesszénekes – a szerk.) is többször átkaroltam a színpadon, amikor három éve körbeturnéztuk a világot. Amikor szerelmes dalt éneklünk, az emberek ezt akarják látni” – magyarázta Gaga, majd Kimmel kérdésére azt is leszögezte, hogy természetesen Tony Bennett-tel sincs viszonya, és

ő csak egy művész, aki megpróbálja a lehető legjobban végezni a munkáját. És ezt bizonyítandó stílszerűen felemelte az Oscar-díját, amit magával vitt a talkshow-ba.


(via The Hollywood Reporter)