Láttad már a Gladiátor happy endjét?

A mesterséges intelligencia megalkotta a legszomorúbb filmek boldog befejezését.

A The Cinema Nerd tette közzé nemrég a Threads-en (ez az Instagrammal összekötött, Twitter/X alternatíva) azt a mesterséges intelligencia által generált képsorozatot, melyben a legszomorúbb filmek alternatív lezárását, boldog befejezését láthatjuk.

 

Mindenki boldog

A címben említett Gladiátorból egy olyan, fiktív jelenetképet láthatunk, amiben Maximus (Russell Crowe) a családjával sétál a búzamezőn – ez részben azért összecseng a filmmel, csakhogy ott a túlvilágon találkoznak. Szintén a (részben elhunyt) család egyesül a Forrest Gump és Az élet szép elképzelt happy endjében. Természetesen a leghíresebb romantikus katasztrófafilm sem maradhat ki: a Titanic happy endje igazából egyértelmű: Jack (Leonardo DiCaprio) és Rose (Kate Winslet) csuromvizesen ölelkeznek egy mentőcsónakban – lehet, mégiscsak elfértek mindketten azon az ajtón?! A Halálsoron képén eleve nem halnak meg a kislányok, a Léon, a profi pedig a felnőtt Mathildát (Natalie Portman) mutatja, oldalán Léonnal (Jean Reno).

Az egyik legmeglepőbb viszont a Breaking Bad happy endje, ami nem Walter White-ot (Bryan Cranston) helyezi középpontba, hanem Jesse Pinkman (Aaron Paul) kap egy boldog lezárást: egy esküvőt a barátnőjével, Jane Margolis-szal (Krysten Ritter).

még több AI

Akarjuk mi ezt? Így változtatja meg a mozizási élményt a mesterséges intelligencia

Egész Hollywoodot felforgatja a mesterséges intelligencia, de azt nehéz eldönteni, hogy ennek örülhetünk-e vagy sem.

Tovább

 

A képek elég élethűek, és egyre több minden készül a mesterséges intelligencia segítségével, de ezek az ártatlan gondolatkísérletek kifejezetten szórakoztatók, és talán ez lehetne az AI jelenleg elfogadható iránya.

ez is érdekelhet

AI Summit Budapest 2024

Második alkalommal rendezik meg az ország legfontosabb AI konferenciáját!

Tovább