Leghamarabb 2019-ben kezdik el forgatni Ben Affleck Batman-filmjét

2021-ben kerülne mozikba. Nem tudni, hogy Ben Afflecket lecserélik-e addig Jake Gyllenhaalra.

Havonta kijön valami hír vagy pletyka Ben Affleck Batman-filmjével kapcsolatban, ezért most a rendező, Matt Reeves tiszta vizet öntött a pohárba: idén nem, majd csak 2019-ben kezdődik el az érdemi munka, mivel a Warnernél jelenleg elsőbbséget élvez a Shazam, a Wonder Woman 2 és Joker eredettörténete. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy maga a film majd csak 2020-ban, de inkább 2021-ben kerülhet a mozikba.

Arról viszont továbbra sincs hivatalos álláspont, hogy az egyre látványosabban lázongó Ben Affleck marad-e Batman, vagy lecseréli a Warner Jake Gyllenhaalra.

Hivatalosan ugyan még mindig Affleck van a denevérálarc alatt (állítólag Flash saját mozifilmjében is feltűnik majd), de elég régóta szivárognak olyan hírek a Warner háza tájáról, hogy a sztár és a stúdióvezetés között komoly nézetkülönbségek léptek fel, amelynek a végén elvették Afflecktől a forgatókönyvírói és a rendezői pozíciót. A Majmok bolygója-filmeket jegyző Matt Reeves pedig olyannyira átvette a kreatív kontrollt, hogy most már állítólag nem is egy önálló filmen, hanem egy új Batman-trilógián dolgozik, ami a korábbi verzióktól eltérően a Köpenyes Kereszteslovag detektív énjét domborítaná ki, és a látványos szuperhősös zúzás helyett inkább egy komor film noir lenne. (via Geektyrant)