Lenyűgöző lesz ez a film

Az Isten hozott Marwenben legalább olyan meghatónak ígérkezik, mint a Forrest Gump, és még a látványvilága is elképesztő. Nézd meg az előzetest!

Az igaz történeten – pontosabban az arról készült dokumentumfilmen – alapuló film főhőse egy Mark nevű férfi, aki egy brutális támadás következtében emlékei jó részét elveszíti, és hogy legyen valami kapaszkodója a külvilág felé, elkészíti egy kis belga városka replikáját, amit

őt magát, szeretteit és a támadóit ábrázoló G.I. Joe-szerű figurákkal népesít be.

Az élőszereplős részeket a szóban forgó bábokkal előadott animációs jelenetekkel vegyítő film technikailag és vizuálisan olyan átütőnek ígérkezik, mint Zemeckis korábbi rendezései, a Jól áll neki a halál, a Beowulf, a Polar expressz vagy a Karácsonyi ének – csak ezúttal tartalmilag várhatóan inkább egy másik művét, a Forrest Gumpot közelíti majd a színvonal.

A magyar mozikba sajnos csak jövő márciusban érkező Isten hozott Marwenben olyan sztárparádét vonultat fel, mint Steve Carell (Mark), Diane Kruger, Leslie Mann, Gwendoline Christie, Janelle Monáe vagy Eiza González (Alkonyattól pirkadatig sorozat, Nyomd, Bébi, nyomd!). A forgatókönyvíró Zemeckis mellett pedig az a Caroline Thompson, akit az Addams Family, a Karácsonyi lidércnyomás vagy A halott menyasszony révén ismerhetünk.


(via Collider)