Lepukkant terepsiklókkal kergetik egymást a 2018-as Star Wars-filmben

Kiszivárgott egy videó a Han Solo-szólófilm forgatásáról, ahol a stáb Mad Max-járgányokat nyúzott.

Az idén mozikba kerülő Star Wars 8 árnyékában nem sok szó esik a 2018-as Han Solo-mozifilmről, pedig már az is javában készül. Nemrég például kiszivárgott egy jelenet, amiben két lepukkant, antigravitációs terepsikló kergeti egymást - kerekeken gurulva, amiket valószínűleg az utómunka során eltávolítanak majd.

Azt sajnos egyelőre nem tudni, a történetben ki vezeti majd a karcsúbb, Chevrolet szerű járgányt, és az ezt üldöző, Mad Max-filmekbe illő monstrumot. További találgatásra ad okot az, ki lehet vajon az a titokzatos alak a sok láthatósági mellényes stábtag között, aki egy jellegzetes, barna Jedi-köntösben várja a jelenetét?

Ami viszont biztos: a 2018. május 25-én mozikba kerülő Han Solo-szólófilmben Alden Ehrenreich alakítja a fiatal csempészt, Donald Glover pedig a fiatal Landót (a 33 éves fekete színész a pletykákkal ellentétben nem rokona Danny Glovernek). De láthatjuk majd Woody Harrelsont, egy Beckett nevű űrjáróként, aki a fiatal Han mentora, a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke pedig valószínűleg az ifjú csempész ifjúkori barátnője lesz. A filmből természetesen az is kiderül, a forrófejű koréliai pisztolyhős hogyan lett a Birodalmi Akadémia éltanuló pilótájából az űr csavargója, és azt is megtudjuk, hogyan szabadította ki legjobb barátját, Csubakkát a fogságból, amiért a szőrös izomhegy élete végéig az adósa maradt. (via Geektyrant)