Less bele a Bond 25 forgatásába!

A kulisszák mögött készült egyperces felvételen felbukkan a rendező, Cary Joji Fukunaga, a CIA-ügynököt játszó Jeffrey Wright, az egyik új Bond lány, Lashana Lynch és természetesen maga James Bond, azaz Daniel Craig.

A nyugati sajtó által a most forgó kémfilm első teaser trailereként emlegetett képsor előzetesnek azért kicsit fura, de mini Így készült…-nek elég hangulatos – főleg azért, mert a Jamaicán forgó produkció forgatási képsorait stílszerűen reggae zenével festették alá.

A most nyilvánosságra hozott felvételen nem látható, de (ahogy arról korábban már írtunk) a filmben ismét benne lesz Léa Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear és Ralph Fiennes is. Új arcként pedig Billy Magnussen, David Dencik, Ana De Armas és Dali Benssalah csatlakozik a stábhoz, a főgonoszt pedig Rami Malek játssza.

A jamaicai forgatás apropója egyébként az, hogy a sztori szerint James Bond éppen szünetet tart, és Jamaicán piheni ki a fáradalmait. De a Bond 25 természetesen nem fog teljes egészében itt játszódni, hiszen a 007-est egyrészt nyilván nem hagyják nyugodtan pihenni, másrészt korábban egy titkos norvégiai forgatásról is érkeztek már hírek.

Az egyelőre még mindig cím nélküli Bond 25 (a munkacímbeli 25 azt jelenti, hogy sorrendben ez huszonötödik hivatalos 007-es mozi) premierje azonban még odébb van. Korábban már írtunk róla, hogy az eredetileg 2019. november 8-ra betervezett alkotás bemutatóját a rendezőcsere miatt első körben 2020. február 14-re halasztották, de egy évvel a premierdátum előtt újabb csúszást szenvedett a projekt: a produkció így az amerikai mozikban csak 2020. április 8-tól lesz látható – a britek azonban egy pár nappal korábban, már április 3-tól izgulhatnak a szuperkém kalandjain.


(via Independent)