Less bele a készülő Pókember-folytatásba!

A kiszivárgott videóban a főgonosz Mysterióként debütáló Jake Gyllenhaalt láthatjuk.

Ahogy arról korábban már írtunk, 2019. július 5-én mutatják be az amerikai mozik az új Pókember-reboot, a Pókember – Hazatérés folytatását, a Spider-Man: Far From Home-ot, amelyben a fiatal szuperhősnek a Mysterio nevű gonosztevővel kell felvennie a harcot.

Az eredetileg Quentin Beck névre hallgató férfi kaszkadőrként dolgozott, és mikor ő lett a legjobb a szakmájában, bogarat ültettek a fülébe, hogy ezekkel a képességekkel megölhetné Pókembert, és ő léphetne a helyébe. Beck – immár Mysterio néven – el is kezdett dolgozni az ügyön, készített egy Pókember-ruhát, és a szuperhősnek álcázva magát betört egy bankba, hősünk azonban elkapta. Szabadulása után Mysterio szövetkezett Dr. Oktopusszal, Keselyűvel, Homokemberrel, Elektróval és Kravennel, így megalakult a Baljós Hatos, azzal a céllal, hogy bosszút álljanak Pókemberen.

Azt ugyan továbbra sem tudni, hogy a film sztorija mennyiben egyezik meg a képregényfüzetekével, de most – a múltkori után, amelyben Nick Furyt és Maria Hillt láthattuk Londonban sétálgatni – újabb forgatási felvétel kapott nyilvánosságot. A comicbook.com szerint az elég nehezen látható képsoron a végkifejletet láthatjuk, Pókember és Mysterio végső nagy összecsapását, amely elég nagy pusztítással jár. A szaksite munkatársai még a főgonosz ruházatát is látni vélik, és szerintük Thor jelmezére hasonlít, csak hipermodern kivitelben.

Mint arról szintén beszámoltunk már, a Spider-Man: Far From Home-ban (amelyben a főhős állítólag Európába látogat) az előző rész főgonosza, Keselyű is visszatér (Michael Keaton alakításában); szerepelni fog ezenkívül a filmben – természetesen a címszerepet hozó Tom Holland mellett – többek közt Zendaya (MJ), Marisa Tomei (May néni), Samuel L. Jackson (Nick Fury) és Cobie Smulders (Maria Hill) is.


(via Comicbook)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu