Less bele a készülő Pókember-folytatásba!

A kiszivárgott videóban a főgonosz Mysterióként debütáló Jake Gyllenhaalt láthatjuk.

Ahogy arról korábban már írtunk, 2019. július 5-én mutatják be az amerikai mozik az új Pókember-reboot, a Pókember – Hazatérés folytatását, a Spider-Man: Far From Home-ot, amelyben a fiatal szuperhősnek a Mysterio nevű gonosztevővel kell felvennie a harcot.

Az eredetileg Quentin Beck névre hallgató férfi kaszkadőrként dolgozott, és mikor ő lett a legjobb a szakmájában, bogarat ültettek a fülébe, hogy ezekkel a képességekkel megölhetné Pókembert, és ő léphetne a helyébe. Beck – immár Mysterio néven – el is kezdett dolgozni az ügyön, készített egy Pókember-ruhát, és a szuperhősnek álcázva magát betört egy bankba, hősünk azonban elkapta. Szabadulása után Mysterio szövetkezett Dr. Oktopusszal, Keselyűvel, Homokemberrel, Elektróval és Kravennel, így megalakult a Baljós Hatos, azzal a céllal, hogy bosszút álljanak Pókemberen.

Azt ugyan továbbra sem tudni, hogy a film sztorija mennyiben egyezik meg a képregényfüzetekével, de most – a múltkori után, amelyben Nick Furyt és Maria Hillt láthattuk Londonban sétálgatni – újabb forgatási felvétel kapott nyilvánosságot. A comicbook.com szerint az elég nehezen látható képsoron a végkifejletet láthatjuk, Pókember és Mysterio végső nagy összecsapását, amely elég nagy pusztítással jár. A szaksite munkatársai még a főgonosz ruházatát is látni vélik, és szerintük Thor jelmezére hasonlít, csak hipermodern kivitelben.

Mint arról szintén beszámoltunk már, a Spider-Man: Far From Home-ban (amelyben a főhős állítólag Európába látogat) az előző rész főgonosza, Keselyű is visszatér (Michael Keaton alakításában); szerepelni fog ezenkívül a filmben – természetesen a címszerepet hozó Tom Holland mellett – többek közt Zendaya (MJ), Marisa Tomei (May néni), Samuel L. Jackson (Nick Fury) és Cobie Smulders (Maria Hill) is.


(via Comicbook)