Letartóztatták a bombával fenyegető komikust

T.J. Miller persze csak viccelődött, de a hatóságok nem nevettek.

A Szilícium-völgy és a Deadpool sztárját hétfőn éjjel tartóztatták le New Yorkban, a LaGuardia repülőtéren, azért, mert hamisan állította, hogy bomba van az Amtrak (az amerikai MÁV) egyik vonatán.

A szándékosan zavarkeltő információt a színész még március 18-án telefonon jelentette New Jersey-ből: közölte a 911 operátorával, hogy az Amtrak 2256-os, Washington D.C.-ből a New York-i Penn állomás felé tartó járatán egy barna hajú, kendőt viselő női utasnak bomba van a gurulós bőröndjében.

T.J. Miller Jason Batemannel a Hivatali karácsonyban. Forrás: Freeman Film

 

Miller kis akciójának köszönhetően az éppen Connecticutban járó vonatot megállították, és az összes utast leszállították róla, majd egy tűzszerész csapat átvizsgálta a teljes járművet. A szakemberek semmilyen robbanóeszköznek nem bukkantak a nyomára, és később kiderült, hogy a sztár még csak nem is azon a vonaton utazott.

Az egy másik járaton tartózkodó Miller egyébként Washingtonban szállt fel a maga vonatára, és már akkor ittas volt, majd a büfékocsiban további szeszt vett magához, ami miatt olyan állapotba került, hogy New Yorkban leszállították. Az éppen szolgálatot teljesítő kalauz jelentése szerint a színész ezenkívül ellenségesen viselkedett az első osztály egy másik, női utasával.

A sztár a T.J. Miller: Akkurátusan agyalágyult című tévéshow-jában. Forrás: port

 

A 36 éves színész ügyében – aki jelenleg szabadlábon védekezhet, miután kifizette a 100 ezer dolláros óvadékot – több hatóság is nyomoz, köztük az FBI. A kis stikliért pedig akár öt év börtön is várhat rá.


(via Independent)