Letartóztatták Cuba Gooding Jr.-t

Az Oscar-díjas színészt a vasárnap éjjel egy night klubban történt fogdosós incidens miatt vették őrizetbe.

Ahogy arról korábban már írtunk, a sztár vasárnap éjjel egy New York-i, manhattani bárban tartózkodott, ahol – a sértett állítása szerint – részegen fogdosott egy nőt. Mivel az áldozat hétfőn bejelentést tett, a New York-i rendőrség különleges ügyosztálya nyomozást indított az ügyben.

Gooding Jr.-t csütörtökön vezették elő, és rögtön meg is vádolták egy rendbeli „nem kívánt érintés” szabálysértés vádjával. Amennyiben bűnösnek bizonyul, akár egy év börtönt is kaphat. Azóta egyébként előkerültek a helyszínen, a Magic Hour Rooftop Bar & Lounge-ban készült ipari kamerás felvételek, amelyek ki is szivárogtak.

Forrás: Bauzen / GC Images / Getty Images

 

Az ide kattintva látható első videón elvileg az látszik, ahogy a színész a nő combjára, majd mellére teszi a kezét (de nagyon rosszul kivehető az egész). A második anyag állítólag azt mutatja be, hogy a sértett konfrontálódik Gooding Jr.-ral, de szerintünk leginkább a biztonsági őrnek panaszkodik.

A nem túl egyértelmű felvételeket ráadásul maga a sztár a jelek szerint máshogy értelmezi.

„Bízom a rendszerben és az eljárás igazságosságában. És van egy felvétel, ami megmutatja, mi is történt igazából. Ez a legfontosabb”

– mondta Cuba Gooding Jr., akinek az ügyvédje azt hangsúlyozta, hogy a színész nagyon barátságos figura, ezért van, hogy félreértik a közeledését, de sosem viselkedne helytelenül, tiszteli a nőket.

„Több mint harminc éve ismerem, és sosem vádolták semmi hasonlóval” – nyilatkozta Mark J. Heller ügyvéd. A lapok ugyanakkor úgy tudják, hogy a New York-i rendőrség most elővesz egy 2008-as ügyet is, amikor egy nő szintén azzal vádolta a sztárt, hogy megfogdosta egy New York-i étteremben.


(via Consequence of Sound)