Liam Neeson az új filmjében is telefonon és stukkerrel fenyegeti a rosszfiúkat – íme a trailer!

A sztár A becsületes tolvajban egy becsületes tolvajt alakít, aki jó útra akar térni, de a korrupt FBI-osok nem engedik.

Befutott végre az előzetes Liam Neeson legújabb akciófilmjéhez, a 2018 óta készülő A becsületes tolvajhoz, amiben a 68 éves színész (micsoda meglepetés!) egy becsületes tolvajt fog alakítani. Az eredetileg Honest Thief címet viselő, látványosnak ígérkező produkció az Egyesült Államokban október 9-én kerül a mozikba (már ha egyáltalán...), idehaza viszont elvileg már szeptember 3-tól vetítené a Vertigo Média. Íme a friss, ropogós előzetes, amiben hősünk ugyanúgy pisztolyt ragad, és telefonon fenyegetőzik, ahogyan azt a védjegyévé vált Elrabolva-filmekben tette:

A történet főszereplője tehát egy becsületes amerikai tolvaj (Liam Neeson). Korábban tizenkét bankot rabolt ki hét államban, ahonnan 9 millió dollárt lovasított meg és rejtett el. A nyomozóhatóságok nem találják sem őt, sem a pénzt, ám a becsületes tolvaj váratlanul maga jelentkezik az FBI-nál: elmondja, hová rejtette a szajrét, de cserébe amnesztiát kér, hogy boldogan éldegélhessen öreg napjaiban a nemrég megismert barátnőjével (Kate Walsh). Egy dörzsölt FBI-os (Robert Patrick, az egykori folyékony fém Terminátor a T2-ből!) belemegy az alkuba, ám a rejtekhely megtalálásával és a pénz felnyalábolásával megbízott, korrupt FBI-ügynökök (Anthony Ramos és Jai Courtney) inkább megtartanák a szajrét, és el akarnak tenni mindenkit láb alól, akinek ez nem tetszik. A becsületes tolvajjal azonban emberükre akadtak, mert mielőtt rablónak állt volna, ő maga is pandúr volt: robbantási szakértőként szolgált a tengerészgyalogságnál, így hamarosan már ő kezd el vadászni a rá vadászókra!

A becsületes tolvaj rendezője és forgatókönyvírója Mark Williams, aki korábban olyan filmeken és tévésorozatokon dolgozott, mint A könyvelő, a Fiam nélkül soha és az Ozark. (via Collider)