Liam Neesont még a lovak sem tudják elfelejteni

A színész legalábbis azt állítja: egy forgatáson felismerte egy ló, akivel egy korábbi filmben dolgozott együtt.

A Coen fivérek új westernőrületét, a The Ballad of Buster Scruggs című szkeccsfilmet november közepén mutatja be a Netflix – az internet mellett néhány moziba is bekerül. A filmben olyan színészek játszanak, mint James Franco, Brendan Gleeson, Tom Waits, Tim Blake Nelson és persze Liam Neeson, aki érdekes dologról mesélt a produkció sajtókörútján.

A The Ballad of Buster Scruggsban Neeson egy vadnyugati impresszáriót alakít, aki egy lovaskocsival járja az országot. „Az a különös dolog történt, hogy a ló, aki a filmben a kocsimat húzta, felismert.

Nem fogják elhinni, de én mondom: az a ló tudta, ki vagyok.

Ami azt illeti, egy másik westernből emlékezhetett rám, amit még régebben csináltunk” – mesélte a sztár.

„Szeretem az állatokat, és amikor együtt dolgoztunk, különös gondot fordítottam rá, finom falatokkal kényeztettem, almával etettem” – tette hozzá. Újságírói kérdésre pedig Neeson azt is elmondta: azért gondolja, hogy a ló ismerősként üdvözölte, mert rányerített, és a patájával dobolt a földön.

Azt sajnos a színész nem árulta el, hogy melyik korábbi filmben dolgozott együtt a pacival, de mi a Seraphim Falls – A múlt szökevénye című 2006-os alkotásra tippelünk. Neeson benne volt a Hogyan rohanj a veszTEDbe című westernkomédiában is, de mivel az egy 2014-es mű, nem valószínű, hogy a sztár úgy hivatkozott rá, hogy régebben készült. Bár amennyi filmben Liam Neeson azóta szerepelt, még az is, lehet, hogy erre gondolt, hiszen annyira a múlt ködébe vész már az emlék.


(via Uproxx)