Liza Minnellit nem érdekli az édesanyjáról, Judy Garlandról szóló film

„Remélem, Renée Zellweger jól érezte magát a forgatáson.”

Az énekes-színésznővel a Variety készített átfogó életútinterjút, aminek részleteit kirakták online is. Saját pályája mellett Minnellit sokat kérdezték édesanyjához, Judy Garlandhoz fűződő viszonyáról is. Nemrégiben mutatták be ugyanis a mozik a Judy című életrajzi filmet, ami Garland utolsó hónapjairól szól.

Némi távolságtartással a sztár csak annyit mondott a Renée Zellweger címszereplésével forgatott alkotásról, hogy reméli, a színésznő jól érezte magát a forgatáson. Az édesanyja által átélt nehézségekből egyébként Minnelli nem sokat tapasztalt. „Nem mondott nekünk semmit. Az anyánk volt” – mondta a színész-énekesnő.

Forrás: Bettmann / Getty Images

 

Garland egyébként mindig óva intette Minnellit, hogy próbáljon meg nem foglalkozni vele, amikor majd mindenki őhozzá hasonlítja a produkcióját – aztán később mégis ő maga volt az, akit ez mindenkinél jobban zavart. „»Hogy merészelik? Te már a saját jogodon is vagy valaki. Az istenit! Hát nem látják?« mondta, aztán kidobta az újságot a kukába.

Csodálatos volt, védelmező. Megpróbált megóvni minket mindattól, amit mások mondtak rólunk.

Kivéve persze, ha az valami jó dolog volt” – emlékezett Minnelli.

A sztár egyébként mindig próbálta elkerülni, hogy elkövesse ugyanazokat a hibákat, mint amiket az édesanyja – ám ez nem mindig sikerült. Minnelli erről is őszintén vall az interjúban. Míg Garland az altatókra volt rászokva (halálát is véletlen túladagolás okozta), addig lánya alkoholfüggősében szenved. Először a nyolcvanas években ismerte fel, hogy problémái vannak: akkor édesapja, Vincente Minnelli javasolta neki, hogy forduljon a Betty Ford Klinikához (a sztárok elvonójához). Minnelli legutóbb 2015-ben volt rehabon, de már négy éve tiszta. A Variety interjúszemelvénye itt olvasható.


(via Variety)