Loccsannak az agyvelők Guy Ritchie és Jason Statham új filmjének előzetesében

A kopasz akciósztár most tényleg nagyon morcos.

Írtunk már mi is Guy Ritchie új filmjéről egy hónappal ezelőtt, de akkor még nem tudhattuk, hogy biztosan eljut-e hozzánk is. Most úgy tűnik, hogy a május 7-i tengerentúli premiert június 17-én követheti a hazai. És kaptunk egy új, korhatáros trailert is.

Az Egy igazán dühös emberben (Wrath of Manben) Ritchie A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff és a Revolver után immár negyedik alkalommal dolgozik együtt Jason Stathammel. A műugróból lett akciósztár egy H nevű, titokzatos múltú pénzszállító vagyonőrt alakít, akinek nagyon nem tetszik, hogy a páncélautóikat folyamatosan kirabolják olyan bűnözők, akiknek sokkal jobb a felszerelésük, mint az övéké. A sokadik ilyen alkalommal H végül besokall, és egy szál pisztollyal elkezdi lepuffantani a rablókat, hogy aztán szép sorban likvidálja a teljes bűnbandát.

A filmben, amely a 2004-es francia A pénzszállító remake-je, Statham mellett olyan színészek szerepelnek, mint Scott Eastwood, Josh Hartnett, Holt McCallany, Raúl Castillo, de feltűnik benne Post Malone rapper is.