Macaulay Culkin visszatér

Már rég láthattuk nagyjátékfilmben a Reszkessetek, betörők! sztárját – most saját barátnőjével szerepel közös moziban. Nézd meg az előzetest!

Jövőre lesz a harmincadik évfordulója a Reszkessetek, betörők! bemutatásának, amelynek főszereplője, Macaulay Culkin karrierjének jelentős része a gyerekkorára esett. Az egykori gyereksztár az 1994-es Richie Rich – Rosszcsont beforr után kvázi visszavonult, és legközelebb csak egy közel tízéves szünet után játszott nagyjátékfilmben. Ez volt a Party szörnyek, amelyben Culkin volt az egyik főszereplő, a másik pedig Seth Green, aki most Changeland címmel írt és rendezett egy dramedyt.

A filmben a régi barátságra való tekintettel az egykori gyerekszínész is elvállalt egy mellékszerepet, ráadásul nemcsak Green, de saját barátnője, Brenda Song oldalán is, akik főszerepet játszanak. A Changelandben való megjelenés egyébként valódi ritkaságnak számít Culkin részéről, hiszen 2004 óta (akkor egy éven belül két nagyjátékfilmben is szerepelt) ez lesz mindössze a negyedik alkalom, hogy a nagyvásznon láthatjuk (legutóbb 2016-ban játszott egy Adam Green's Aladdin című független filmben).

A Changeland sztorija szerint Brandon (Green) egyéves házassági évfordulójuk alkalmából el akarta vinni Thaiföldre a feleségét – de pont az esemény éjjelén tudja meg, hogy a nő megcsalta. Az összetört férfi így gyerekkori legjobb barátjával, Dannel utazik el az ázsiai országba, ahol az őrült kalandok mellett új ismeretségeket is köt, és sok mindent megtud saját magáról, a házasságáról és a Dannel való barátságáról is.

A filmben Greenen, Culkinon és Songon kívül (ő azt a lányt alakítja, Pent, akivel a főhős Thaiföldön ismerkedik meg, és nagyon megtetszik neki) olyan színészek szerepelnek, mint a Dant megformáló Breckin Meyer (Spinédzserek, Cool túra, Üldözési mánia, Garfield), a csalfa feleséget hozó Rachel Bloom (Crazy Ex-Girlfriend) vagy Clare Grant, aki a való életben Seth Green felesége, illetve a pankrátor szupersztár, Randy Orton. A Changelandet június 7-én mutatják be az amerikai mozik.


(via Uproxx)