Mads Mikkelsen is csatlakozott az Indiana Jones ötödik részéhez

Felpörögtek az események a franchise utolsó epizódjával kapcsolatban.

Pár napja mi is megírtuk, hogy  zeneszerzőként John Williams visszatér, a női főszerepben pedig Phoebe Waller-Bridge-et láthatjuk.  Most egy újabb nagy név csatlakozott a produkcióhoz, mégpedig Mads Mikkelsen, habár még nem tudni, milyen karaktert játszik. Ezzel a Zsivány Egyes és a Doctor Strange után újabb nagy hollywoodi franchise-t pipálhat ki, továbbá a Legendás állatok harmadik részében Grindelwaldként  ő váltja a megtépázott hírnevű Johnny Deppet.

Elvileg ez lesz az Indiana Jones-filmek utolsó darabja, hiszen Harrison Ford már többször nyilatkozta, hogy senkinek sem hajlandó átengedni a karaktert. A negyedik részben, az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságában Shia LeBeuf játszotta Indy fiát, és belengették, hogy folytathatná filmbeli apja örökségét, de az utolsó jelenetben a megöregedett kalandor nem engedte át neki az ikonikus kalapot. Harrison Ford most 78 éves, így a legjobb szándékkal is érdekes lesz látni a teljesítményét, ám James Mangold rendezőben – Steven Spielberg ezúttal producerként vesz részt a munkában – a Logan után meglehetősen bízhatunk. 

2016-ban jelentették be, hogy dolgoznak Indy kalandján, és 2019-ben el akarták kezdeni a forgatást, de halasztások, majd a koronavírus közbeszólt, a hírek szerint azonban néhány hónap múlva már tényleg nekilátnak. Várhatóan 2022. július 29-én mutatják be Indy egyelőre cím nélküli, utolsó kalandját.

(Forrás: comicbook.com)