Maga Harry Potter olvassa fel nekünk a Harry Pottert

A népszerű ifjúsági regények hivatalos honlapján újabb módját találhatjuk annak, hogyan érezzük jól magunkat a járvány és a karantén ellenére. Daniel Radcliffe után pedig felkészül Dakota Fanning, David Beckham és Eddie Redmayne!

Ha már meguntuk, ahogy Patrick Stewart Shakespeare-t szaval, rongyosra néztük Gal Gadot és sztárbarátai megható Imagine-dalolását vagy épp a legkeményebb színésznők (kamu)verekedős videóját, és besokalltunk John Krasinski optimista híreitől is, itt egy újabb feel good tartalom, amit kedves hírességek tesznek elérhetővé számunkra.

Ahogy azt a Twitteren bejelentették, J.K. Rowling írónő hivatalos Harry Potter oldalán, a Wizarding Worldön megkezdődött a Harry Potter at Home, azaz a Harry Potter és a bölcsek köve felolvasása, amit olyan sztárok ejtenek meg, mint Stephen Fry (a Harry Potter videojátékok narrátora), David Beckham (aki a jelek szerint hatalmas rajongó), Dakota Fanning, Eddie Redmayne (a Legendás állatok filmek főszereplője), Claudia Kim (a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei Naginije) és Noma Dumezweni, a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab Hermionéja.

A sagát nyitó kötet első fejezetét pedig nem más olvassa fel nekünk, mint (dobpergés!) maga Harry Potter, azaz Daniel Radcliffe, akit a Spotify-on hallgathatunk meg, de ha látványt is szeretnénk mellé, ide kattintva meg is nézhetjük, ahogy felolvassa a 25 perces szöveget. Mivel a színészt a regényeken alapuló filmes franchise befejezte óta szinte csak fura függetlenfilmekben láthattuk, remek nosztalgia lesz vele újraélni a legelső Harry Pottert.


(via Collider, Independent)