Magyarországon forgat Emma Stone

A kedvencet követően ismét a görög Yorgos Lanthimos (Kutyafog, Alpok, A homár, Egy szent szarvas meggyilkolása) filmjében fog szerepelni.

Az Alasdair Gray 1992-ben megjelent Poor Things című regénye alapján készülő produkció jelenleg előkészítési fázisban van. A forgatás a későbbiekben a budapesti, XV. kerületi Origo Studiosban fog zajlani (itt forgott korábban az Atomszőke és a Szárnyas fejvadász 2049 is).

A könyvből Tony McNamara írta a forgatókönyvet, aki Lanthimosszal A kedvencen is dolgozott már együtt, de ő jegyzi Emma Stone legutóbbi filmje, a Szörnyella scriptjét is. A Poor Thingsben Emma Stone-on kívül szerepel Willem Dafoe, Mark Ruffalo, Jerrod Carmichael és Ramy Youssef is.

Forrás: Kevin Winter / Getty Images


A regény egyébként egy posztmodern Frankenstein-történet, amelyben egy briliáns tudós (őt játssza Dafoe) visszahoz az életbe egy fiatal erotomániás nőt (ő lesz Stone), de egy csecsemő agyát helyezi a testébe. A férfi a tökéletes társat keresi, ám a dolgokat kissé megzavarja, hogy egy másik tudós féltékeny szerelemre gyullad a kreatúra iránt – aki ráadásul hamarosan öntudatra ébred.

A vírus előtt Magyarország a filmstáboknak kínált magas adókedvezmény miatt népszerű célpont volt a külföldi produkciók körében, amelyek a jelek szerint az enyhítések után visszatérnek hozzánk, hiszen a Poor Things előtt egy Moon Knight című Marvel-sorozatot forgattak nálunk, Oscar Isaac és Ethan Hawke főszereplésével.

 

(via KFTV)

 

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu