Magyarul is nagyon para a Ragyogás 2 előzetese!

Álom doktor címmel kerül mozikba a Doctor Sleep, Stephen King 2013-as bestsellerének filmváltozata. Alig várjuk!

Befutott a szinkronizált előzetes is az idei év legjobban várt horrorfilmjéhez, a novemberben itthon is mozikba kerülő Álom doktorhoz, ami 39 évvel Stanley Kubrick Ragyogása után mutatja majd be, mi lett a kettyós Jack Torrance (Jack Nicholson) különc kisfiával, Dannyvel. Ez!

Figyelem! Az alábbi videó a nyugalom megzavarására fokozottan alkalmas, véres és félelmetes képsorokat tartalmaz. 16 éven aluli olvasóink csukják be szépen az internetet! A többiek (saját felelősségre) bátran kattinthatnak!

Nos, ahogy az a fentiekből is látszik, a kis Danny felnőtt, pont úgy néz ki, mint Ewan McGregor, mégsem lett sikersztori az élete – hála a horrorhotelben átélt, régi borzalmak miatt. Danny most egy álmos kisvárosban él, és egy hospice kórházban segít, hogy a betegeknek minél fájdalommentesebb legyen a halála (erre utal a címbéli Álom doktor is).

Fotó: InterCom

 

Csakhogy a sötét titkokkal terhes múlt a férfi után nyúl. Nem elég, hogy az álmaiban és a látomásaiban örökké visszatér a hotelfolyosókon biciklizés, a vérpatak, a REDRUM-MURDER felirat és a baltával felhasogatott szobaajtó, kiderül, hogy az unokahúgának, Abra Stone-nak is ugyanolyan furcsa képességei vannak, mint neki. Ráadásul már a True Knot, egy különleges emberekkel vámpírként táplálkozó szekta is a nyomukban lohol!