Már 8 millióan látták Chris Pratt sutyiban felvett videóját a Bosszúállók: Végjáték forgatásáról

Pedig a sztároknak is ugyanúgy meg volt tiltva a mobilozás a díszletben, mint a rajongóknak a moziteremben...

Chris Pratt, a Galaxis őrzői- és a Bosszúállók-filmek sztárja hétfőn kirakott a Facebbok oldalára egy vicces kulisszák mögötti videót a Bosszúállók: Végjáték forgatásáról. A sztár saját bevallása szerint is illegális felvételt azóta 8,1 millió Marvel-rajongó látta – egyesek pedig meg is fogalmazták, hogy a vigyori Pratt miért tehet meg ilyesmit, mikor ehhez hasonló, engedély nélküli mobilozgatásért konkrétan nézőket dobnak ki a Marvel-filmekről a szigorú arcú biztonsági emberek...

A 39 éves színész így kommentálta a felvételt:

Emlékszem, majd' felrobbantam ennél a pillanatnál a Bosszúállók forgatásán. Senkinek sem engedték meg, hogy kamerázzon a telefonjával, én viszont megszegtem az előírást! Semmiféle szabály nem tudott visszatartani attól, hogy kihasználjam ezt az alkalmat, ami csak egyszer adódik az életben, és megörökítsek egy olyan sztárcsapatot, akik valószínűleg soha többé nem lesznek ugyanígy, együtt egy szobában! Áldottak vagyunk!

I remember being blown away in this moment on the @avengers set. Nobody was allowed to film anything on their phones. I said screw it. No rule was going to stop me from seizing this once in a lifetime opportunity to capture this collection of stars, a groupthat likely will never be in the same room again. We are so blessed.

Közzétette: Chris Pratt – 2019. április 29., hétfő
 

(via NME.com)