Már meg is van a Tűnj el! és a Mi rendezőjének következő filmötlete

Szakadni fogsz a röhögéstől, ha megnézed, milyen hétköznapinak szánt, de iszonyúan ijesztőre sikerült tartalmak közül szemezgethet a Twitteren Jordan Peele.

Az Angliába utazó Donald Trump családtagjait, azaz lányát, Ivanka Trumpot és annak férjét, Jared Kushnert is magával vitte a kiruccanásra, ám ők természetesen nem mehettek vele az összes hivatalos látogatására. Biztos ez a szomorúság tükröződik az arcukon, amint a Buckingham-palotába távozó amerikai elnök után néznek – az erről készült fotó pedig egyszerűen berobbant a Twitteren.

Többeknek ugyanis kapásból egy horrorfilm jutott eszükbe az elkapott pillanatról, hiszen a házaspár tényleg nagyon vészjóslóan és mereven bámul az ablakból. Simán beillenének például a Tűnj el! SPOILER! afroamerikaiakat elrabló, és a testüket megszálló jómódú fehér családjai közé.

„Ez a jelenetkép a Tűnj el! 2-ből nagyon félelmetes”

– írta ki az egyik felhasználó.

A slusszpoén pedig, hogy az ötletet maga a rendező, Jordan Peele is nagyon viccesnek találta.

„Ezzel és az ijesztő lányszövetséges videóval együtt már elég sok inspirációt kaptam mostanában”

– írta ki a Twitterre a Tűnj el!-t és a Mi című filmet is jegyző alkotó.

A lányszövetséges videó alatt egyébként a direktor a fent látható kis anyagot értette. A szóban forgó felvétel ugyan még 2016-ban készült, de most újra keringeni kezdett a közösségi médiában, és több twitterező szerint egyenesen a Pokol bugyraiba nyújt bepillantást, sőt: simán lehetne forgatni belőle egy folytatást a Mihez, Mi 2.: A lányszövetség címmel.


(via Uproxx, The Daily Dot)