Már megint újra kellett forgatni a Predátor 4-et

Lehet, hogy azért, mert végre Schwarzenegger, az eredeti Predátor főhőse is ráért?

Sokadik alkalommal rendelték vissza pótforgatásra a Predator - A ragadozó stábját – írja a Movieweb. A rajongók viszont abban reménykednek, hogy ez valójában jó hír, mert akár azt is jelentheti, hogy az eredeti, 1987-es Ragadozó sztárja, Arnold Schwarzenegger is visszatér a filmben. Korábban ugyanis az exkormányzó elutasította a felkérést, pedig Fred Dekker és Shane Black eredeti forgatókönyvében még az ő karaktere, a muszklimiska Dutch Schaefer őrnagy is szerepelt! Márciusban Arnold a szívműtétje miatt nem tudott forgatni, előtte pedig nem tudott Shane Blackkel megegyezni a nagy visszatérés pontos menetéről (ami könnyen lehet, hogy anyagi természetű vitát jelentett).

Nem ez az első pótforgatás ennél a filmnél: először a Fox stúdió volt elégedetlen a tesztvetítés után a nézői reakciókkal, ezért át is tették a 2018. januári premiert őszre. Áprilisban újra kellett forgatni a film utolsó harmadát, most pedig itt az újabb utóforgatás – holott már kőbe van vésve a szeptember 14-i premier.

Shane Black és Fred Dekker eredetileg egy véres, R-kategóriás filmet álmodott meg, sok cinikus humorral, ami zárójelbe tenné a korábbi AVP-filmeket, sőt az Antal Nimród-féle Predátor 3-at is! Az új Predátorban benne lesz Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Thomas Jane, Augusto Aguilera,  Yvonne Strahovski, Keegan-Michael Key, a Trónok harca Theonját alakító Alfie Allen, valamint Edward James Olmos, aki annak idején magyarul káromkodott a Blade Runnerben. A film hivatalos tartalomismertetője egyelőre ennyi:

A vadászat folytatódik! A külső űr tartományaitól a takaros utcás kertvárosig sehol, senki sincs biztonságban: az univerzum legerősebb, legravaszabb és leghalálosabb vadászai más fajok DNS-ével tökéletesítették magukat! Miután egy kisfiú véletlenül visszacsalogatja a Predátorokat a Földre, egyedül egy cinikus exkatonákból álló kommandós csapat és egy elkeseredett tanár képes megakadályozni az emberiség teljes pusztulását!