Már nem Tom Hardy a legesélyesebb új James Bond

A fogadóirodák szerint Regé-Jean Page az új kedvenc, mint lehetséges James Bond a Daniel Craig után következő korszakban.

2020 decembere óta tartja magát a makacs pletyka, miszerint Regé-Jean Page lesz az új James Bond, akit a fél világ imád a Netflixen futó A Bridgerton család című kosztümös sorozatnak köszönhetően (a zimbabwei felmenőkkel rendelkező brit sztár az elegáns Simon Bassetet alakítja benne). A találgatásokra korábban maga a színész adott okot, amikor tavaly James Bond jól ismert „felrázva, nem keverve” jelmondatát írta ki egy sejtelmes Twitter-bejegyzésben.

Regé-Jean Page, az elegáns brit úriember (forrás: Netflix)

 

2020-ban a fogadóirodákban még csak 40:1 esélye volt Regé-Jean Page-nek James Bond szerepére. Ez az arány viszont mostanra már jócskán módosult: jelenleg ő a favorit, kiütve ezzel a nyeregből olyan korábbi nagy esélyeseket, mint Tom Hardy, vagy a Witcher sorozat és a DC-filmek sztárja, Henry Cavill. Jelenleg így állnak az új James Bond oddsai a Ladbrokes.com nevű internetes fogadóirodában. Az arányszámok azt jelentik, hogy a tétjük hányszorosát nyerhetik vissza azok, akik az adott színészre fogadnak, mint lehetséges új Bond – azaz a bukmékerek jelenleg annyira biztosak abban, hogy Page lesz az új 007-es, hogy aki rá fogad, nem nyer semmit, csak visszakapja a pénzét:

  1. Regé-Jean Page – 1/1
  2. Tom Hardy – 4/1
  3. James Norton – 5/1
  4. Luke Evans – 6/1
  5. Idris Elba – 10/1
  6. Henry Cavill – 12/1
  7. Richard Madden – 12/1
  8. Tom Hiddleston – 12/1
  9. Aidan Turner – 16/1
  10. Cillian Murphy – 16/1

Most tehát nagyon úgy tűnik, hogy Regé-Jean Page nyerte meg a szerepért folyó képzeletbeli csatát, de a háború, ahogy mondani szokás, még korántsem ért véget. Sőt, könnyen lehet, hogy számos további potenciális Bond-jelölt is felbukkan még (a lehetséges 007-es aspiránsokról korábban többek között ebben a Port.hu-cikkben írtunk), főleg amiatt, hogy az Amazon nemrég felvásárolta a James Bond-filmeket évtizedek óta gyártó MGM stúdiót, és könnyen lehet, hogy teljesen más elképzeléseik vannak Őfelsége titkos ügynökével kapcsolatban, mint a korábbi brandtulajdonosnak. Ami viszont egészen biztos: az idén szeptemberben végre-valahára mozikba kerülő Nincs idő meghalni után Daniel Craig többé már nem veszi fel James Bond ikonikus fekete zakóját. (via Movieweb)