Marihuánával szívatta meg kollégáját a tréfás kedvű rapper

Snoop Dogg áldozata nem más, mint Matthew McConaughey.

Az Oscar-díjas színész a napokban Jimmy Kimmel talkshow-jának vendége volt, ahol arról mesélt, hogy nemrégiben fejezte be a The Beach Bum című film forgatását Harmony Korine-nal, aki a Spring Breakers – Csajok szabadon után ismét nagy sztárokkal dolgozott. McConaughey-n kívül a filmben szerepel Isla Fisher, Martin Lawrence, Zac Efron, Jonah Hill és a rapper, Snoop Dogg is – éppen hozzá kapcsolódik az az elképesztően vicces sztori, amit a sztár elmesélt a műsorban.

Snoop Dogg. Forrás: Taylor Hill / Getty Images

 

Snoop ugyanis egy alkalommal akkora kópé volt, hogy a közös munka során a McConaughey által használt kellékmarihuánát igazira cserélte. „Volt egy jelenet, amikor elmegyek a Snoop által játszott figurához, mert képtelen vagyok folytatni az írói alkotómunkámat, neki meg van egy kis »varázsfüve«. Szóval odamentem a kellékeshez, hogy gondoskodjak a kellékmarihuánáról, ami olyan, mint a morzsolt oregánó” – mesélte a színész, aki a hatperces jelenet végére rájött, hogy a kellékmarihuána nem egészen az volt, aminek látszott.

„A jelenet után Snoop odaszólt nekem, hogy

hé, haver, ez nem kellékfű volt ám, hanem Snoop-féle. Szóval a következő kilenc óra nagyon viccesen telt.

Nem hiszem, hogy használtunk akár egyet is az ismert angol szavak közül” – számolt be róla McConaughey, akinek az ily módon felturbózott produkcióját bizony a kamera is rögzítette.

Sajnos még nem tudni, mikor nézhetjük meg a saját szemünkkel a betépve színészkedő sztárt, mivel a The Beach Bumnak még nincs meghirdetve a premierdátuma. De az biztos, hogy így még sokkal jobban várjuk, mint Harmony Korine többi filmjét, pedig azok sem átlagosak.


(via Independent)