Máris itt a Breaking Bad mozi?

Az eredeti sorozat két főszereplője, Bryan Cranston és Aaron Paul is kirakta a Twitterre ugyanazt a sokatmondó fotót.

Korábban többször írtunk róla, hogy nagyjátékfilmes verzióban készül folytatás a 2008 és 2013 között futott szériához. De mivel minden bizonnyal ez jelenleg Hollywood egyik legjobban titkolt projektje, biztosra szinte semmit sem lehet tudni róla: az IMDb nevű filmes adatbázisban sem szerepel sem a címe, sem a premierdátum, a stáblistán pedig a színészek közül egyedül a Jesse Pinkmant alakító Aaron Paul neve van feltüntetve.

Most azonban a sorozat két főszereplője, a gyógyíthatatlan rákja miatt a metamfetamingyártásba menekülő kémiatanárt, Walter White-ot alakító Bryan Cranston és a segédjét, a fent említett Pinkmant megformáló Aaron Paul is kirakott a Twitterre egy fotót, amin két szamár látható, alatta pedig a „soon” (hamarosan) felirat olvasható.

Tekintve, hogy a Breaking Bad mozi forgatása állítólag már hónapokkal ezelőtt lezárult (az új-mexikói Albuquerque-ben forgattak tavaly novembertől idén februárig), nem kizárt, hogy a bejegyzéssel a két sztár arra utalt, hogy hamarosan bemutatják a filmet, amelynek egyébként az eredeti sorozat ötletgazdája, Vince Gilligan a forgatókönyvíró-rendezője. Bár az is lehet, hogy egyszerűen csak mindketten kiraktak egy szamaras képet, és akkor a továbbiakban is csak találgathatunk a részleteket illetően.

Korábban amúgy kiszivárgott egy stáblista, így ha minden igaz, Cranstonon és Paulon kívül a Netflixen, majd később az AMC-n debütáló filmben benne lesz Krysten Ritter (Jane), Jonathan Banks (Mike), Jesse Plemons (Todd), Charles Baker (Skinny Pete), Matt Jones (Badger), Robert Forster (Ed), Tess Harper (Mrs. Pinkman) és Kevin Rankin (Kenny) is – néhányan nyilvánvalóan csak flashback-jelenetekben.


(via IndieWire)