Mark Hamill már megint a bolondját járatja a Star Wars-rajongókkal

Ezúttal a Star Wars IX-ről faggatták, mindent elmondott róla – de nem volt benne köszönet!

Hiába 67 éves Mark Hamill, még mindig nagy kópé, aki bármikor kész a bolondját járatni a fanatikus Star Wars-rajongókkal. Tavaly a közösségi oldalán megtrollkodta Natalie Portman születésnapját, viccelődött az apák napjával, 2017-ben meg azzal hülyéskedett a Twitterén, hogy a kedvenc Star Wars akciófigurája a tauntaun, aminek egy Luke-babát is bele lehet rakni a lyukas hasába!

A jó Mark Hamill most egy kicsit suttyó rajongót szívatott meg azzal, hogy leírt mindent, amit tud a Star Wars 9. részével kapcsolatban – azaz a nagy büdös semmit!

– Hé, Mark! Tudsz BÁRMIT a Star Wars 9-ről? Köszi! ❤
– Hé, Michael! MINDENT tudok a Star Wars 9-ről! Szívesen! ❤

A Star Wars 9-ről egyébként egyelőre tényleg nem lehet tudni semmit. Csak azt, hogy lesz benne egy westernbolygó, lószerű lényekkel és magas fűvel, ugyanúgy J.J. Abrams a rendezője, ahogy a 7. rész esetében, az ünnepélyes világpremier pedig idén decemberben lesz. Új információ egyedül a Resistance rajzfilmsorozattal kapcsolatban jött ki a napokban: egy kedvcsináló előzetes került ki a netre a január 13-án adásba kerülő, új részekhez, amelyekben végre a rettegett Első Rend is nagyobb szerepet kap az eddigieknél. (via Geektyrant)