Mark Hamill már megint a bolondját járatja a Star Wars-rajongókkal

Ezúttal a Star Wars IX-ről faggatták, mindent elmondott róla – de nem volt benne köszönet!

Hiába 67 éves Mark Hamill, még mindig nagy kópé, aki bármikor kész a bolondját járatni a fanatikus Star Wars-rajongókkal. Tavaly a közösségi oldalán megtrollkodta Natalie Portman születésnapját, viccelődött az apák napjával, 2017-ben meg azzal hülyéskedett a Twitterén, hogy a kedvenc Star Wars akciófigurája a tauntaun, aminek egy Luke-babát is bele lehet rakni a lyukas hasába!

A jó Mark Hamill most egy kicsit suttyó rajongót szívatott meg azzal, hogy leírt mindent, amit tud a Star Wars 9. részével kapcsolatban – azaz a nagy büdös semmit!

– Hé, Mark! Tudsz BÁRMIT a Star Wars 9-ről? Köszi! ❤
– Hé, Michael! MINDENT tudok a Star Wars 9-ről! Szívesen! ❤

A Star Wars 9-ről egyébként egyelőre tényleg nem lehet tudni semmit. Csak azt, hogy lesz benne egy westernbolygó, lószerű lényekkel és magas fűvel, ugyanúgy J.J. Abrams a rendezője, ahogy a 7. rész esetében, az ünnepélyes világpremier pedig idén decemberben lesz. Új információ egyedül a Resistance rajzfilmsorozattal kapcsolatban jött ki a napokban: egy kedvcsináló előzetes került ki a netre a január 13-án adásba kerülő, új részekhez, amelyekben végre a rettegett Első Rend is nagyobb szerepet kap az eddigieknél. (via Geektyrant)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu