Mark Hamill már megint a rajongóival trollkodott

Lando is visszatér a Star Wars IX-ben, James Mangold viszont sajna nem rendez Boba Fett-filmet.

Solo: Egy Star Wars-történet bevétele szinte már biztosan nem fog 500 millió dollár fölé kúszni (jelenleg 379-nél jár), a következő Star Wars-film viszont majd csak jövőre kerül mozikba. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne így is minden nap valami újabb Csillagok háborújával kapcsolatos hír, pletyka és érdekesség, össze is gyűjtöttük a legérdekesebbeket!

  • Május óta kering a neten az a pletyka, hogy Lando Calrissian eredeti megformálója, Billy Dee Williams is benne lesz a Star Wars 9-ben. A nagy visszatérést ugyan hivatalosan még mindig nem jelentette be a Disney és a Lucasfilm, a rajongók viszont biztosra veszik, mivel a 81 éves színész filmforgatásra hivatkozva mondott le egy hamarosan megrendezésre kerülő sci-fi Conon való szereplést – és hát ugye hová máshová hívnák mostanában őt, ha nem a IX. epizódba? Rian Johnson egyébként már Az utolsó Jedikbe is beletette volna az idős Landót, de nem igazán talált ehhez megfelelő részt a sztoriban (pedig a kaszinóbolygó egyik díszvendégeként vagy netán a tulajdonosaként simán feltűnhetett volna). A pletykák szerint egyébként az Ellenállás az idős Lando tanyáján (Felhőváros? Kessel?) fogja újraszervezni magát, hogy odacsaphasson az Első Rendnek. (via Movieweb)
  • Az a pletyka is igaznak bizonyult – sajnos –, hogy a Solo szerény bevételei után a Lucasfilm lefújta az újabb önálló spin offokat, többek között a Boba Fett-filmet. James Mangolnd legalábbis biztosan nem fogja megcsinálni. A Logan és A nyughatatlan rendezője ugyanis a Twitterén azt írta egy vele szemtelenkedő rajongónak (aki szerint a Fett-film a világ legrosszabb ötlete), hogy nem kellene minden pletykának bedőlni, ő semmiféle Star Wars-filmre nem mondott igent, jelenleg épp egy autóversenyes filmen dolgozik Christian Bale-lel és Matt Damonnal. (via Geektyrant)
  • Keri Russell is benne lesz a Star Wars IX-ben. A rajongók szerint Rey anyját fogja alakítani, de ezt úgysem fog kiderülni, csak majd a 2019. december 20-i premier napján. (via Geektyrant)
  • Az örökifjú Mark Hamill szokás szerint a Twitterén mókázik! Most például kirakta egy Star Wars-rajongó idétlen pólóját, aki korábban azt ígérte: ha a Solo mozipremierjére menet Hamill válaszol neki egy „WHOOT! WHOOT!” üzenettel, pólót csinál belőle. Naná, hogy a nagy kópé Mark Hamill válaszolt neki!