Mark Hamill megtrollkodta Natalie Portman születésnapját

A színész azon nevetgélt, hogy Luke valójában sosem ismerte az anyját.

Nagy kópé ez a Mark Hamill, és biztos vagyok benne, hogy halála napjáig zsíros életjáradékot kap a Disney-től azért, hogy minden nap posztoljon valami Csillagok háborújával kapcsolatos poént a Twitterén, amit majd jól felkap a média.

Most például Natalie Portman június 9-i születésnapja apropóján viccelődött azzal, hogy „sosem találkozott ezzel a nővel”. Hiszen ugye Luke Skywalker tényleg nem láthatta Amidala hercegnőt, legfeljebb abban a pár percben, amikor Leiával együtt megszülettek. Csakhogy szegény Padmé nem sokkal az ikrek világra jövetele után meghalt. Leia ezután Bail Organa gyámsága alá került (valószínűleg elég furcsán néztek rá, hogyan születhetett hófehér bőrű kislánya született egy Puerto Rico-i vonású szenátornak...), Luke pedig Owen Larsék farmjára került, mivel ugye Owen apja, Cliegg feleségül vette Anakin anyját, Shmi Skywalkert, így Owen lényegében Anakin mostohatestvére és Luke nagybácsija lett.

Rian Johnson, a Star Wars-rajongókat is élesen megosztó Az utolsó Jedik rendezője viszont egy érdekes adalékkal szolgált Mark Hamill viccéhez! Hamill és Natalie Portman pont elkerülték egymást a Star Wars 8 forgatásán, mivel az Annihilation című sci-fit is a London melletti Pinewood stúdióban forgatták, csak mire Portman megérkezett, Hamill már végzett az idős Luke jeleneteivel. (via Uproxx)