Mark Ruffalo videóban köszöntötte fel az 50 éves Árpa Attilát

A Marvel-filmek Hulkja azzal viccelődött, hogy innen már a lejtő jön a nálunk forgatott külföldi produkciókban is rendre feltűnő rendező életében.

Árpa Attila november 17-én ünnepelte az 50. születésnapját, de valamiért csak december 9-én, csütörtökön rakta ki a közösségi oldalaira azt a videót, amelyben nem más köszönti fel őt egy kedves, de azért kicsit cinkelős videóban, mint a Marvel-filmek sztárja, a Golden Globe- és Emmy-díjas Mark Ruffalo. Aki egyébként Árpa kedvenc színésze, és mindössze 4 évvel idősebb az Argo 1-2 rendezőjénél.

Helló Attila, itt Mark Ruffalo! Boldog 50. születésnapot kívánok neked, jóember! Tudom, hogy színész és rendező is vagy, szóval egy család vagyunk. Minden jót kívánok neked az ötvenedikhez, innentől már k*rvára csak lejtmenet lesz! Bizonyos értelemben... Jól van, koma, legyél jó, és élvezd ki a szülinapodat! Nagyszerű lesz. Szevasz!

Kerestük volna magát Árpa Attilát is a videó részleteivel kapcsolatban, de egyelőre nem árult el semmit. Tippünk azért van: a két filmes alighanem az ősz óta Magyarországon forgó, viktoriánus korban játszódó, kosztümös-romantikus sci-fi (!), a Poor Things munkálatai során haverkodhatott össze, mivel Árpa már-már sportot űz abból, hogy meghal szinte minden nálunk készülő külföldi produkcióban.

Megölték már többek közt a Die Hard 5-ben és a Borgiák tévésorozatban; Rutger Hauer Deathline-jában lecsapták a kezét egy szamurájkarddal, az Assassination Gamesben pedig maga Jean-Claude Van Damme fejezte le.

Ha pedig esetleg mégis életben hagyták a szereplők, akkor az általában azért volt, mert egy szigorú arcú, felfegyverzett fickót alakított (mint a Válaszcsapás sorozatban, a Vörös verébben, A kém, aki dobott engemben és az Atomszőkében).

 

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.