Marlon Brando és Richard Pryor gyerekei szerint apáik nem voltak intim kapcsolatban egymással

Pryor lánya teljesen kiakadt, Brando fia diplomatikusan reagált.

Múlt héten Quincy Jones hosszú interjút adott a Vulture-nak, amiben beszélt mindenről, ami csak az eszébe jutott: Trumpról, a Kennedy-gyilkosságról, Jimmy Hendrixről, a Beatlesről, a zenéről úgy általában és arról, hogy Marlon Brando lefeküdt Richard Pryorral is.

Jennifer Lee Pryor, a színész özvegye derűsen kommentálta az esetet, mondván, hogy a 70-es években még máshogy működtek a dolgok, az önfeledt drogozás és szexelés bearanyozta az egész évtizedet. A lánya, Ryan Pryor azonban nem intézte el ilyen könnyen, szerinte Jones valamikor zseniális zenész volt, de mára elment az esze, és azért ad ilyen szenzációhajhász interjúkat, hogy ismét beszéljenek róla. De az sem lepte meg sajnos, hogy a média ennyire felkapta, mert az álhírek világában élünk. Facebookon írta meg felháborodását, és Jennifer Lee-t sem kímélte.

Az apámnak semmilyen kapcsolata sem volt Brandóval. Nem utazott hozzá, nem voltak virágok, sem szerelmes üzenetek. Még csak közös filmjük sem volt. (...) Miért kell az apámat megmártani Hollywood mocskában? Ez ízléstelen és dühítő. (...) És mindezek tetejében az apám úgynevezett özvegye még meg is erősíti, csak azért, hogy saját magát igazolja és még halálában is bemocskolja apámat. Utálta Apát és Q-t (Quincy Jones) is.

Brando fia, Miko ennél jóval diplomatikusabban reagált: kifejezte csalódottságát, hogy ilyen igaztalanságokat mondanak az apjáról és Pryorról.  (Forrás: NME)