Matt Damon és Ben Affleck szétszívatja egymást egy Instagram videóban

A sztárokat civilekkel összehozó Omaze videójában a két színész azt reklámozza, hogy egy szerencsés adakozó bandázhat velük – és közben viccesen odamondogatnak egymásnak. Damonnak megy jobban.

„Matt és én egyesítettük az erőinket az Omaze-zel, hogy felajánljuk nektek a lehetőséget, hogy

gyertek el Hollywoodba (amikor majd megint biztonságos lesz utazni), lógjatok velünk,

és segítsünk együtt az Eastern Congo & Water.org-nak támogatni a rászorulókat” – olvasható annak a videónak a kísérőszövegeként, amit Ben Affleck osztott meg az Instagram oldalán.

Az Omaze kezdeményezéseinek az a lényege, hogy az adakozók közül kisorsolnak egy szerencsés nyertest, aki azért cserébe, hogy ilyen jószívű volt, Jennifer Lawrence-szel iszogathat, Benedict Cumberbatchcsel teázhat vagy mint most, elkölthet egy ebédet a két jó barát, Matt Damon és Ben Affleck társaságában.

Damon és Affleck videóját pedig azzal csavarták meg, hogy a sztárok a kamera előtt a felvezető szöveg után elkezdik egymást froclizni, mondván, hogy ez így túl unalmas, valamivel fel kéne dobni a dolgot, különben nincs az a rajongó, aki velük akarna bandázni. A piszkálódást Affeck kezdi, majd amikor azt vágja barátja fejéhez, hogy még mindig nagyon bénán adja elő magát, és inkább valami olyasmi szöveget kéne tolni, hogy „hé, gyertek, itt van Batman és Jason Bourne”, Damon bepipul.

Mindez abban nyilvánul meg, hogy a Bourne filmek sztárja beszól Afflecknek, hogy

„miért, Robert Pattinson is ott lesz?”.

Mire az egykori Batman (akit a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala és Az Igazság Ligája buktája, illetve a saját Batman filmjén való hosszas tökölődés miatt végül lecseréltek Pattinsonra) próbál visszavágni, hogy „ja, és Jeremy Rennert is hívjuk”.

Renner ugyanis szintén szerepelt egy Bourne filmben, Damont azonban nem cserélték le rá, hiszen a másik színész nem Jason Bourne figuráját játszotta, csupán kiterjesztették vele a Bourne univerzumot A Bourne hagyatékban – ahogy ezt Damon is elmondja kekeckedő barátjának.

De azért szép próbálkozás volt, Sad Affleck!


(via MovieWeb)