Matt Damon is vendégszerepel a női Ocean-filmben

A 46 éves sztár George Clooney nélkül segít Sandra Bullocknak, Cate Blanchettnek és Rihannának milliókat rabolni.

Matt Damon is benne lesz majd a csupa női rablót felvonultató, 2018-as Ocean-mozifilmben. Ezt maga a 46 éves sztár mondta el az Entertainment Tonight magazinnak.

Még nem olvastam el a forgatókönyvet, de a szereposztás fenomenális, de már nagyon várom, hogy mit fog ebből az alapanyagból kihozni egy csapat nő. Az biztos, hogy nagyon jó móka lesz!

Az egyelőre Ocean’s 8 munkacímen futó film a tervek szerint 2018. június 8-án kerül a mozikba. Az csapat tagjai között van Sandra Bullock, Rihanna, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Dakota Fanning, Sarah Paulson és Mindy Kaling. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy Matt Damon mellett Tess Ocean, azaz Julia Roberts vagy Danny Ocean, azaz George Clooney is felbukkan-e a filmben - márpedig valamelyiküknek muszáj lesz, mert máskülönben nem jön ki a címbéli Ocean's 8 (azaz: Ocean nyolcfős rablóbandája) poén.

Az eredeti Ocean's-trilógia rendezője, Steven Soderbergh most csak producer lesz, a csajos rablófilmet Gary Ross rendezi, aki olyan kasszasikereket csinált az elmúlt évtizedekben, mint a Segítség, felnőttem! és Az éhezők viadala. (via Geektyrant)