Még a végén jó lesz a Bad Boys 3 – kijött hozzá egy menő trailer!

Szinkronos előzetes is van már: Will Smith Kálid Artúr, Martin Lawrence Kálloy Molnár Péter hangján dünnyög.

Éveken át rendszeresen felröppent a hír, hogy jön a Bad Boys 3, de mindig  voltak olyan pletykák, hogy Will Smith és Martin Lawrence nem is vállalja, új női főszereplőt kapunk, sőt, tévésorozat készül inkább mozifilm helyett. Aztán Smith és Lawrence egyszer csak látványosan elkezdtek újra együtt lógni, sejtelmes képekkel és videókkal árasztották el a Twittert és az Instagramot, és végül hivatalosan is bejelentették: az első, 1995-ös film 25. évfordulóján fog mozikba kerülni a régóta várt Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk, Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezésében. A hányattatott sorsú produkcióhoz most végre egy menő trailer is kijött, amiben hemzsegnek a sportkocsik, a pálmafák, a fegyverek, a robbanások és a káromkodások! Will Smith és Martin Lawrence pedig nem igazán titkolják, hogy már elmúltak 50 évesek, és ebben a korban már vigyázni kell a nagy akciózásban, nehogy meghúzzák a derekukat! Vagyis a fergeteges hangulat garantált – még a végén tényleg jó lesz a Bad Boys 3?

Mire mindezt leírtam, befutott a szinkronos előzetes is! Will Smith ismét Kálid Artúr, Martin Lawrence pedig Kálloy Molnár Péter hangján dünnyög. Ennek a Bad Boys-rajongók egyik fele nagyon örül a YouTube-kommentekben, a másik fele viszont szomorú miatta, mert az eredeti, 1995-ös Bad Boysban még Pusztaszeri Kornél volt Martin Lawrence hangja (Will Smith-é pedig a 2004-ben elhunyt Reisenbüchler Sándor).

Megkaptuk a filmet forgalmazó InterComtól a hivatalos tartalomismertetőt is:

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék. Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll.

A film tervezett hazai bemutatója sajnos még eléggé messze van: 2020. január. Ólomlábakon jár ilyenkor az idő! (via NME.com)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu