Még mindig jónak ígérkezik Hugh Jackman utolsó X-Men-filmje

Újabb előzetes jött ki a márciusban mozikba kerülő Loganhez.

Hamarosan mozikba kerül a Logan, amiben Hugh Jackman állítólak utoljára pattintja ki az adamatium karmait, mert már egy kicsit beleunt a 2000 óta futószalagon gyártott X-Men-filmekbe. Viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy az utolsó felvonáshoz azért keményen odateszi magát. Íme az akciójelenetekben bővelkedő, második előzetes:

Oké, ez már nem lett annyira hangulatos, mint a posztapokaliptikus filmeket idéző, búsongó Johnny Cash-nótával felturbózott első trailer:

De azért nem lesz ez olyan rossz! A sztori valószínűleg az lesz, hogy a disztópikus jövőben, amikor már szinte az összes X-Men halott, az amúgy 100+ éves Rozsomák is kezd egy picit öregedni és besokallni, és csak azért ment meg egy mutáns kislányt, mert a szintén igencsak vén, Alzheimer-kóros Xavier professzor (Patrick Stewart) szépen megkéri erre. Az viszont csak menet közben derül ki, hogy a megmentésre váró kislány (Dafne Keen) nem is olyan védtelen, hiszen voltaképp Rozsomák klónja: neki is vannak például adamantium karmai, könnyen dühbe gurul, és szíves örömest lekaszabolná a nyomukban lihegő, robotkezű zsoldosokat.

Forrás: 20th Century Fox

 

Szerencsére nemcsak esztelen bunyómaraton lesz a Loganben, a készítők egy kis humort is belecsempésztek. Például a fenti metapoént, amiben Rozsomák egy X-Men képregényben nézegeti Rozsomákot. A magyarországi premierje egy nappal az amerikai bemutató előtt, március 2-án lesz. Alig várjuk!