Megan Fox kommandósfilmet forgatott – itt a trailer is hozzá!

Diktátorok és terroristák helyett egy gyilkos oroszlánnal kell szembenéznie az új Lionsgate-produkcióban.

A Transformers- és a Tini nindzsa teknőcök kasszasikere óta elég keveset hallani a Megan Fox újabb filmszerepeiről – nem véletlenül raktuk bele őt is év elején a 10 sztárjelölt, akinek nem jött össze című listánkba. Most viszont újra hallatott magáról a 34 éves amerikai színésznő: ő ugyanis a főszereplője a Rogue (Zsivány) című akciófilmnek, amihez nemrég jött ki a friss előzetes! Íme:

Az erősen B-kategóriásnak tűnő történet főhősnője Samantha O'Hara szakaszvezető, aki a zsoldoscsapatával azt a feladatot kapja, hogy szabadítsa ki a terroristák fogságából egy közelebbről meg nem nevezett afrikai ország kormányzójának lányát. Csakhogy a csapatot elárulják, a mentőakció kudarcba fullad, és az életben maradt zsoldosok kénytelenek elmenekülni, nyomukban egy csapatnyi gonosz terroristával. O'Hara szakaszvezető egy elhagyatott farmon akar elrejtőzni az embereivel, ám nagyon hamar kiderül, hogy ez a hely egy olyan illegális oroszlánfarm, ami az ázsiai hobbivadászok és a gyógyszeripar kiszolgálásra épült – ráadásul egyáltalán nem elhagyatott, mert itt él minden idők legnagyobb, legvérszomjasabb és legéhesebb nőstény oroszlánja, aki bármi áron megvédi a territóriumát a betolakodóktól! Kezdetét veszi tehát az Alien-filmekbe illő kergetőzés, ahol a puskás ember már nem vadász, hanem a rettegve menekülő, űzött vad!

Az oroszlános film érdekessége, hogy a Lionsgate (szabad fordításban: oroszlános kapu) stúdió égisze alatt készült, a rendezője pedig az az M.J. Bassett, aki akicófilmekre specializálódott, női direktorként olyan produkciókon dolgozott korábban, a Solomon Kane, Silent Hill: Kinyilatkoztatás, a Gyilkos űrhajó, az Ash vs Evil Dead széria, a Magyarországon forgatott Válaszcsapás tévésorozat, valamint a hamarosan szintén nálunk készülő videojátékad-aptáció, a Halo. A film augusztus 28-án debütál a digitális platformokon, szeptembertől pedig dvd-n is kapható lesz. (via Movieweb)