Megcsodálhatjuk Pandorát az Avatar 2. új előzetesében

Már csak december 15-ig kell várni, hogy eljusson a mozikba James Cameron új filmje, a 190 perces Avatar - A víz útja.

A trailerben láthatjuk Jake és Neytiri családját, a na'vi gyermekeiket, Neteyamot (Jamie Flatters), Lo'akot (Britain Dalton), Tuktirey-t (Trinity Bliss) és Kirit, akit az új szerepben visszatérő Sigourney Weaver alakít. (Hogy miért játszik a 73 éves színésznő egy 14 éves lányt, arról itt írtunk.)

Az előzetesben lenyűgöző óceáni felvételeket láthatunk, amelyekből az is kiderül, hogy a színészek tényleg kimaxolták a légzés-visszatartási képességeiket. Zoe Saldaña az év elején egy interjúban elárulta, hogy szakemberekkel képezték magukat, hogy képesek legyenek hosszabb jeleneteket felvenni a víz alatt anélkül, hogy felszínre jönnének levegőért. A színésznő személyes rekordja öt perc volt.

A történet a családról szól, akik megpróbálnak együtt maradni, és arról, hogy mi mindenre vagyunk képesek, hogy megvédjük egymást és a helyet, ahol élünk"

- mondta még korábban Weaver a Varietynek, hozzátéve, hogy a történet Cameron családján alapul, és azon is, hogy mennyire sebezhető vagy, amikor gyerekeid vannak.

Az első részből visszatérő színészek mellett olyan újoncok szerepelnek még a filmben, mint Kate Winslet, Michelle Yeoh, Cliff Curtis, Joel David Moore, Edie Falco és Jemaine Clement.

Via: Variety