Megérkezett az előzetes minden idők egyik legjobb folytatásának folytatásához

A Paddington in Peru decemberben érkezik a magyar mozikba.

10 évvel az első Paddington-nagyjátékfilm után idén végre megérkezik a kismackós családi film harmadik darabja is, amit nagyon sokan várnak, hiszen az első két résznek rengeteg a rajongója. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Paddington 2. például bekerült a Rotten Tomatoes 100 százalékos filmjeinek klubjába (azóta már „csak” 99 százalékon áll, de az is nagyon magasnak számít).

Az élőszereplős felvételeket animációval vegyítő alkotás egyik főszereplője, a Downton Abbey-ből is ismert Hugh Bonneville egyébként már 2021-ben elárulta, hogy folytatódnak Paddington maci kalandjai, amelyben visszatér rajta kívül Jim Broadbent, Julie Walters, szinkronhangként Ben Whishaw és Imelda Staunton. Új csatlakozóként pedig Antonio Banderast, Olivia Colmant és Emily Mortimert köszönthetjük.


Utóbbi színésznő szerepeltetése azért számít kisebb szenzációnak a magyar mozikba december 5-én érkező Paddington in Peruban, mivel a többi újonctól eltérően nem egy új karaktert fog megformálni, hanem a korábban Sally Hawkins által megformált Mrs. Brown szerepét veszi át. Hawkins távozása mögött egyébként nem áll semmilyen botrány: egyszerűen úgy érezte, ideje tovább lépni a franchise-ból.

Az új rész sztorija szerint kedvenc mackónk fogadott családjával, Brownékkal együtt hazalátogat Peruba, hogy találkozzon Lucy nénivel, aki még bocs korában gondoskodott róla. A helyszínre érve azonban azzal szembesülnek, hogy a medveidősotthon helyett Lucy néni inkább egy nagy kalandra indult a dzsungelen át a hegyekbe, így az egész társaság felkerekedik, hogy megtalálják. Útjuk során a Colman által alakított apáca a távolból drukkol nekik, Banderas hajóskapitány figurája pedig velük is tart az útra.


(via Uproxx)

 

Ez is érdekelhet

Megfosztották tökéletes rangjától a filmtörténelem legnagyobb klasszikusát

Egy 80 év után előkerült kritika miatt hivatalosan most már a Paddington 2. című családi film is jobb alkotás, mint Orson Welles Aranypolgára.

Tovább