Megérkezett az új Terminator első előzetese

Sarah Connor kőkemény, Schwarzenegger szakállas, és az új gyilkológép minden eddiginél félelmetesebb.

Miután James Cameronnak sikerült visszaszerezni a Terminator jogait, összeállt Tim Millerrel, a Deadpool rendezőjével, hogy producerként gatyába rázza a földbe tiport franchise-t. A Terminator: Sötét végzet a legutóbbi Halloweenhez hasonlóan kukázza a második rész után forgatott, egyre gyatrább folytatásokat, és Sarah Connorként ismét a badass Linda Hamiltont teszi meg főszereplőnek. Természetesen Arnold Schwarzenegger is visszatér, hiszen lehet akármilyen idős, nélküle nem Terminator a Terminator.

A legelső előzetes lerántja a leplet Mackenzie Davies figurájáról, illetve sejteti, hogy ő sem egészen ember,  de méltó utódja Sarah Connornak, a film gonosz gyilkológépét, a klasszikus T-800 és a folyékony T-1000 mintegy szerelemgyerekét Gabriel Luna alakítja. Nem vitás, hogy az előző, gagyi folytatásokhoz képest az önmagát duplikálni képes szerkezet végre ismét egy félelmetes ellenfelet mutat be. No és persze Schwarzenegger is beköszön, bár csak egyetlen pillanatra.

Ami talán aggodalomra adhat okot, hogy az első két rész lélegzetelállító, kőkemény akciójelenetei után ezúttal kapunk egy csomó CGI-t is, a mostanában divatos, rajzfilmszerűen túltolt ugrabugrával - de bízzunk Cameronban és Millerben, hiszen azért a Deadpool is elég jó volt.

Az előzetes után már nem olyan érdekes, de a napokban kaptunk egy plakátot is: