Megfiatalított Johnny Depp és zombicápa a Karib-tenger kalózai 5 új előzetesében

Annyira jól néz ki, hogy talán van rá remény, hogy lemossa az előző rész gyalázatát.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja eddigi előzeteseiből kispórolták Johnny Deppet, és bár ezúttal mutogatják, de még a megfáradt ripacskodása sem tudja elrontani ezt a két és fél percet.

Mert az új trailer irgalmatlanul jól néz ki!

A szokásos, részenként egymásra licitáló őrült helyzetek mellett láthatunk zombicápát, megfiatalított, mulya Jack Sparrowt és hajót hajó hátán. Még a Disney logó kastélyát is vagányul kalózosították.

Forrás: Disney

 

Jack Sparrow kapitány mellett természetesen feltűnik a fene tudja, melyik oldalon álló Barbossa (Geoffrey Rush), Salazar, az aktuális gonosz pedig a vízihulla-zombi-kalóz Salazar (Javier Bardem) lesz. A trilógia után megvált a franchise a Keira Knightley-Orlando Bloom párostól, és szerencsére a gyalázatos negyedik rész kínos misszionárius-sellőlány kettőse még időben eltűnt a történetből, így Jack Sparrow oldalán ismét egy új, tejfelesszájú párocska rohangál - bár a hírek szerint Bloom visszatér. Bíztató, hogy a filmet nem egy megfáradt, öreg róka, hanem a remek Kon-Tiki rendezőpárosa Espen Sandberg és Joachim Ronning jegyzi. És úgy tűnik, odatették magukat!


Magyar bemutató május 25-én.