Meghal a Mamma Mia-folytatásban a főhősnő?

Miért nem szerepel Donna az eddig nyilvánosságra hozott jelenetek egyikében sem? Itt az új trailer!

Kezdhetnek aggódni az Abba-musical alapján készült film rajongói, hiszen a most bemutatott új előzetesnek ismét csak a flashback jeleneteiben tűnik fel a Donnát alakító Meryl Streep, a jelenben játszódó képsorokban továbbra sincs nyoma.

A sztori szerint ugyanis Donna lánya, Sophie gyermeket vár, és ennek alkalmából odacsődít mindenkit egy nagy közös ünneplésre: ott van három apukája, Sam, Harry és Bill, beállít rég látott nagymamája (Cher alakításában), sőt anyja két legjobb barátnője, Rosie és Tanya is – csak éppen Donna nincs sehol.

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba címre hallgató folytatásban a cselekmény nagy részében Sophie saját anyja fiatalságát eleveníti fel (a fiatal Donnát Lily James alakítja): hogy hogyan került az otthonukként szolgáló görög szigetre, hogy hogyan ismerkedett meg három lehetséges apjával, illetve hogy hogyan esett teherbe vele – és bizony ebbe a narratívába is abszolút beleillik, hogy az idősebb Donna a második részben már nincs az élők sorában.

Na de hagyjuk a vészmadárkodást, hiszen minden kiderül július 19-én: akkor érkezik meg ugyanis a várva várt folytatás a magyar mozikba. És addig is itt az új előzetes, amelynek Donna nélkül is vannak vidám pillanatai – és ami máris magyarul szól!


(via Independent)