Meghalt a Karate kölyök színésze

Rob Garrison Tommyt, az egyik Cobra Kai-ost alakította a nyolcvanas évekbeli sikerfilmben. Mindössze 59 éves volt.

A színész halálát szóvivője jelentette be. „Nagyszerű fickó volt és remek színész. Nagy veszteség ez a Karate kölyök és a Cobra Kai családnak” – írta. Garrison ugyanis, miután eljátszotta Tommy figuráját az 1984-es Karate kölyökben és az 1986-os Karate kölyök 2-ben, idén visszatért az évtizedekkel a filmek után készült websorozat második évadában is.

Habár mindössze mellékszerepe volt a Karate kölyök filmekben (és a Cobra Kainak is csak egy epizódjában jelent meg), neki jutott az első rész egyik ikonikus mondata. Ő volt az a srác az ellenséges csapatból, a Cobra Kaiból, aki a gonosz mester mellett állva azt ordítja, hogy „hozzanak neki egy hullazsákot!”, mikor a Johnnyval küzdő főhős, Daniel lesérül.

A Karate kölyök filmeken és a szérián kívül Rob Garrison játszott még a Bilincsben Robert Redford oldalán, a Vasmadarak – Lángoló égboltban, továbbá a MacGyver és a Columbo című sorozatokban. Most a Cobra Kai író-producere, Jon Hurwitz volt az egyik első, aki a Twitteren lerótta a kegyeletét.

„Bizton állíthatom, hogy Rob nagyon élvezte és nagy becsben tartotta az időt, amikor a Cobra Kaion dolgozott. Nagyon vártuk, hogy megint lássuk mosolygós arcát a közelgő harmadik szezonban, mert további terveink voltak Tommy figurájával kapcsolatban.

De így is megmarad a gondolatainkban minden nap, és igyekszünk büszkévé tenni őt. Nyugodjék békében!”

– írta Hurwitz. Rob Garrison halálának oka nem ismert.


(via NME)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu