Meghalt Jason David Frank, a zöld Power Ranger

49 éves volt. A halála pontos okát hivatalosan nem közölték, de több forrás is azt állítja: öngyilkos lett.

49 éves korában elhunyt Jason David Frank, akit leginkább az 1993 és 1996 Mighty Morphin Power Rangers tévésorozat és annak folytatásai Zöld Rangereként ismerhet a közönség (ez a széria Magyarországon valamiért Turbócsapat címen futott). A halál hivatalos okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de több forrás is egybehangzóan azt állítja, hogy a színész öngyilkosságot követett el.

Jason David Frank a 2017-es Comic Conon (forrás: Daniel Zuchnik/Getty Images for Saban Brands)

 

A színész képviselője, Justine Hunt november 20-án, vasárnap erősítette meg a Yahoo-nak a halálhírt:

Sajnos igaz. Kérjük, tartsák tiszteletben a családja és barátai magánéletét ebben a szörnyű időszakban, amikor egy ilyen csodálatos ember elvesztését kell feldolgoznunk. Nagyon szerette családját, barátait és rajongóit. Igazán hiányozni fog.

Jason David Frank a Zöld Ranger szerepe mellett képzett harcművész volt, és szinkronmunkákat is vállalt animációs filmekben.

(via The Independent)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.