Megint gondok vannak Anne Hathaway Barbie-filmjével

Idén került volna mozikba, de 2020-ra halasztották el, mert még sehogy sem áll a forgatókönyv.

Idén augusztusban mutatta volna be a Sony a Barbie babás mozifilmjét Anne Hathaway-jel a főszerepben, de végül úgy döntött a stúdió vezetősége, hogy 2020-ra halasztják el a premiert, mert még sokat kell javítgatni a forgatókönyvön – írja a Looper. Ez viszont azért nagyon furcsa, mert a forgatókönyvön eddig is egy komplett írógárda dolgozott, többek között Lindsey Beer, Jenny Bicks, Hilary Winston, Kim Caramele,  Bert V. Royal és a Junóért Oscar-díjjal jutalmazott Diablo Cody, aki azért elég sok csajos vígjáték elkészítésében részt vett az elmúlt 10 évben.

Fotó: Christopher Polk / Staff / Getty Images

 

A pletykák szerint a Barbie brand tulajdonosa, a Mattel játékóriás kérésére kell még kalapálni a sztorin. Ami egyébként továbbra is csak annyi, hogy egy Barbie baba életre kel, és naivan rácsodálkozik a felnőttek világára, ami egyáltalán nem olyan, mint a cukormázas-csillogó élete Kennel. Az eddigi hírek szerint  a Barbie film olyan lesz, mintha összegyúrnánk Segítség, felnőttem!-et (amiben egy tini került Tom Hanks testébe és próbált boldogulni a nagybetűs életben) a Bűbájjal (amiben egy Disney-rajzfilmhercegnőből lett Amy Adams-kinézetű nő).

Csakhogy nem ez az első komoly gond a Barbie mozifilm környékén. Eredetileg Amy Schumer alakította volna a random amerikai nagyvárosban csetlő-botló Barbie-t, ám valamin nagyon összekülönbözött a stábbal 2016 végén (nem tudni min, a szaksajtó is csak az ilyenkor szokásos, semmitmondó „kreatív különbségeket” emlegeti), így 2017 tavaszán távozott a produkcióból. Anne Hathaway-t végül tavaly év végén szerződtette le főszereplőnek a Sony.