Megint Lady Gaga lehet Bradley Cooper szerelme

A színész-énekesnő állítólag a harmadik részben csatlakozni fog A galaxis őrzői szereplőgárdájához.

Jelenleg előkészületi fázisban van A galaxis őrzői harmadik része, amelynek kirúgott rendezőjét, James Gunnt időközben visszavették, így várhatóan hamarosan felpörögnek az események a projekt körül.

Ennek első jele, hogy elterjedt: szinkronhangként Lady Gaga is csatlakozhat a stábhoz mint a Mordály nevű harcias mosómedve szerelme, egy érzékeny vidralány, Lylla. Ami már csak azért is pikáns, mert Mordálynak Bradley Cooper kölcsönzi a hangját, Gaga és a színész pedig már a Csillag születikben is gyanúsan hiteles szerelmespárt játszottak.

Mordály (a háttérben Baby Groottal) A galaxis őrzői vol. 2-ben. Forrás: Fórum Hungary

 

„Nagy az esély rá, hogy Lady Gaga és Bradley megint együtt fognak dolgozni, A galaxis őrzői 3-ban. Még csak egy pár nevet hoztak nyilvánosságra a stábból, de az a mondás, hogy Bradley újból eljátssza Mordály szerepét, és Gaga lehet a szerelme. A karaktereik ugyan animáltak, de így is nagyon izgalmas az egész” – árulta el egy bennfentes a Hollywood Life-nak.

„A közönség együtt akarja őket látni, és mindenki érzi köztük a kémiát,

szóval tuti a kasszarobbantás, így nagyon is valószínű, hogy valóra válik a dolog” – tette hozzá.

Nem ez lenne az első alkalom egyébként A galaxis őrzői filmekben, hogy egy híres énekesnőt is szerepeltetnek, hiszen a második részben Miley Cyrusnak volt egy apró cameója: ő szinkronizálta a Mainframe nevű karaktert a stáblista után pergő jelenetben, de csak olyan röviden, hogy nem is tüntették fel a közreműködők között – könnyen lehet ugyanakkor, hogy a harmadik filmben ő is felbukkan.


(via Independent)